(IE) +353879484811, (HU) +36302579523
 
 
Következő járataink tervezett időpontjai:
► Írországból Magyarországra
▪ 2020-11-19 » megrendelem »
▪ 2020-12-15 » megrendelem »
► Magyarországról Írországba
▪ 2020-11-04 » megrendelem »
▪ 2020-12-10 » megrendelem »

 
► Vélemények
 

Kedves Látogatóm!

Szeretném ha munkámat segítené azzal az aprósággal, hogy leírja nekem véleményét, mely tevékenységemmel kapcsolatban Önben felmerült.

» Új hozzászólás

S. Ádám - (Akár (Fa)szállítás :))Reggeli Galwayban, ebéd Párizsban s vacsorára a csomag máris Pesten van! Komolyra fordítva a szót bátran ajánlom Istvánt mindennemű csomag szállítására! Mórocz Ági - (Állatszállítás)Istvánt mindenkinek csak ajánlani tudom, mind költözés, mind állatszállítás terén! 2-3 óránként séta, itatás, és csak pet friendly hotelek, én tudom, végig utaztuk vele Budapesttől Dublinig, Nelson és én a mai napig hálásak vagyunk :-) Toleráns, állatbarát és nem utolsó sorban ért is hozzájuk. A háromszemélyes utastérben nagyon kényelmesen elfértünk, csukot szemmel rábíznám a kutyámat, már úgy is hogy nem utazok velük :-) Köszönjük mégegyszer!!! Tóth Anita - (Köszönet)Nemzetközi költözéstől egészen az apró csomagok szállításáig, mindig korrekt, megbízható és pontos cégként álltok a rendelkezésünkre, köszönjük hogy már több mint egy éve együttműködhetünk. Istvánt nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, igazán megbízható és kedves. Eiler Péterné - (Pontos,segítőkész szállító)Én is csak jót mondhatok az Istvánról.A gyűjtést és a kézbesítést is a megbeszéltek szerint pontosan teljesítette soron kívül, pedig a részemről volt egy-két varia benne.
Segítőkész, minden kérést teljesít , ajánlani tudom mindenkinek !
Vonga Krisztián - (Megbízható szállító)Nagyon hálás vagyok Istvánnak a hihetetlen pontosságért mert a megadott időben jött a csomagunkért. Pár órával a repülő indulása előtt fel tudtuk adni a csomagunkat így rengeteg kellemetlenségtől kímélt meg minket.
Nála minden a megbeszéltek szerint történik, nem érnek kellemetlen meglepetések ...
1 2 3 4 oldal

► Személyes menü
 
Jelszó:
Ha még nem regisztráltál nálunk ...
► Közösségi oldalak
 
► Akciók újdonságok
 
► Rólunk mondták
 
pop melinda:
‟en megvoltam elegedve ezzel a csomagszalitoval,ISTVAN kedves megbizhato szemely,boldog uj evet mindenkinek!
probald ki es mondj velemenyt te is! melinda irorszag
» tovább