(IE) +353879484811, (HU) +36302579523
 
 
Következő járataink tervezett időpontjai:
► Írországból Magyarországra
▪ 2020-11-19 » megrendelem »
▪ 2020-12-15 » megrendelem »
► Magyarországról Írországba
▪ 2020-11-04 » megrendelem »
▪ 2020-12-10 » megrendelem »

 
► Vélemények
 

Kedves Látogatóm!

Szeretném ha munkámat segítené azzal az aprósággal, hogy leírja nekem véleményét, mely tevékenységemmel kapcsolatban Önben felmerült.

» Új hozzászólás

Gay Dunne - (Dog Transport)Top class service by a top class man.. Rono still telling me how good Steve treated him when he brought him home to us xxxx Mesi - (csomag)Eddig kétszer hozott nekem csomagot otthonról,minden rendben volt (bicaj,gitár....). Arról nem is beszélve,hogy Istvánnal öröm telefonálni,hihetetlenül közvetlen és kedves.Nem egy ideges típus,pedig volt zaklatva telefonon, hogy mikor érkezik ... :) Szóval csak ajánlani tudom! Ja és nagyon szép lett az oldal! Veronika - (bicikli)Nagyon koszonom meg egyszer Istvannak a bicikli szallitasat! A bringam azota is szuperul megy, ugyanis nem eleg, hogy haztol hazig szallitotta, de meg ossze is szerelte, beolajozta a biciklit!!! :) Béci - (Sűrgős szállítás)Több futár céggel voltam már kapcsolatban,ugy haza vagy Írországba szállítással. Istvánnal előszőr szállítattam,de a jövőben is benne bízom meg. Annyi volt,amennyit megbeszéltünk,ott volt,ahol és akkor. Ennél több nem kell !!!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszi Steve !
Anna - (szállítás)István nagyon megbízható, korrekten és jól informált minket a szállításról, Nagyon hálás vagyok neki főleg a hűtőszekrényért! Bagolynak külön köszönet mindenért! Tibor - (hazaköltözés)Csak ajánlani tudjuk Istvánt, közvetlen, megbízható, rugalmas és nagyon korrekt áron szállít. Mindenképpen csak ajánlani tudjuk, és tudomásom szerint a legjobb áron szállít a konkurrens cégek közül. Nekünk a csomagok mellett futópadot is hazaszállított, minden probléma nélkül. Hívjátok bizalommal. Bibiana Spicak Fekete - (Spolahlivost)Istvan sa odlisuje od roznych inych prepravnych spolocnosti. Jednak tym, ze veci, ktore si s nim clovek dohodne, tak vzdy platia. Tiez tym, ze Vam VZDY zdvihne telefon, prip. zavola naspat. A v neposlednom rade tym, ze je schopny vzdy v 100% stave dorucit aj tu najkrehkejsiu vec. Proste clovek, na ktoreho sa mozem spolahnut. Bohó Tibi - (hello)István egy meg bizható,barátságos és kedves ember,nekem több ször is szánlitott tárgyakat aköszt drága tárgyaim is voltak söt törékenyek is és 100%-ig bisztonságban került a meg beszélt helyre ugy hogy csak ajánlani tudom,István a jóó isten álgyon meg és kisérjen az utadon,köszönöm a segitségedet!!! Babcsán Zsolt - (Szállítás)István korrekt ,megbízható, rugalmas ember és még közvetlen is. Többszöri alkalommal szállított már hozzám. (sérülékeny dolgokat is) Minden megérkezett időre az indulási állapotában. Nem is keresnék más céget, mert maximálisan elégedett vagyok S.Peter - (Áruszállítás)Bátran hívjátok Istvánt bizalommal,megtaláljátok a legjobb megoldást csomagjaitok szállítására! S. Ádám - (Akár (Fa)szállítás :))Reggeli Galwayban, ebéd Párizsban s vacsorára a csomag máris Pesten van! Komolyra fordítva a szót bátran ajánlom Istvánt mindennemű csomag szállítására! Mórocz Ági - (Állatszállítás)Istvánt mindenkinek csak ajánlani tudom, mind költözés, mind állatszállítás terén! 2-3 óránként séta, itatás, és csak pet friendly hotelek, én tudom, végig utaztuk vele Budapesttől Dublinig, Nelson és én a mai napig hálásak vagyunk :-) Toleráns, állatbarát és nem utolsó sorban ért is hozzájuk. A háromszemélyes utastérben nagyon kényelmesen elfértünk, csukot szemmel rábíznám a kutyámat, már úgy is hogy nem utazok velük :-) Köszönjük mégegyszer!!! Tóth Anita - (Köszönet)Nemzetközi költözéstől egészen az apró csomagok szállításáig, mindig korrekt, megbízható és pontos cégként álltok a rendelkezésünkre, köszönjük hogy már több mint egy éve együttműködhetünk. Istvánt nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, igazán megbízható és kedves. Eiler Péterné - (Pontos,segítőkész szállító)Én is csak jót mondhatok az Istvánról.A gyűjtést és a kézbesítést is a megbeszéltek szerint pontosan teljesítette soron kívül, pedig a részemről volt egy-két varia benne.
Segítőkész, minden kérést teljesít , ajánlani tudom mindenkinek !
Vonga Krisztián - (Megbízható szállító)Nagyon hálás vagyok Istvánnak a hihetetlen pontosságért mert a megadott időben jött a csomagunkért. Pár órával a repülő indulása előtt fel tudtuk adni a csomagunkat így rengeteg kellemetlenségtől kímélt meg minket.
Nála minden a megbeszéltek szerint történik, nem érnek kellemetlen meglepetések ...
1 2 3 4 oldal

► Személyes menü
 
Jelszó:
Ha még nem regisztráltál nálunk ...
► Közösségi oldalak
 
► Akciók újdonságok
 
► Rólunk mondták
 
Veronika:
‟Nagyon koszonom meg egyszer Istvannak a bicikli szallitasat! A bringam azota is szuperul megy, ugyanis nem eleg, hogy haztol hazig szallitotta, de meg ossze is szerelte, beolajozta a biciklit!!! :)
» tovább