(IE) +353879484811, (HU) +36302579523
 
 
Következő járataink tervezett időpontjai:
► Írországból Magyarországra
▪ 2020-11-19 » megrendelem »
▪ 2020-12-15 » megrendelem »
► Magyarországról Írországba
▪ 2020-11-04 » megrendelem »
▪ 2020-12-10 » megrendelem »

 
► Vélemények
 

Kedves Látogatóm!

Szeretném ha munkámat segítené azzal az aprósággal, hogy leírja nekem véleményét, mely tevékenységemmel kapcsolatban Önben felmerült.

» Új hozzászólás

RaceworldEire - (Koszonet...)Ezuton szeretnek megkoszonni allando a partnerunken a Speedy Steve Express Cargo-nak hogy most mint mindig pontossan leszallitotta a verseny auto alkatreszeket.Mindenkinek csak ajanlani tudom mostmar sokadik alkalommal szallit nekunk verseny auto alkatreszt es verseny gumit egesz Europa teruleterol. RaceworldEire Toth GyozoBuknicz Peter - (Elegedetseg!)Tisztelt Szallito!Ezuton szeretnem megkoszonni a gyors,pontos,serulesmentes szallitast!Megemlitenem mas megrendeloknek a nem elhanyagolhato szallitasi kolcseget amely flexibilis alkalmankent testreszabott!PeterDr. Szucs Ferenc - (Moving full house content)Istvan is a professional with decades of experience who simply knows everything there is to know about transport. He made our house move very easy, everything happened to schedule as agreed and he took great care for every detail. He is totally reliable, gave us peace of mind and also very competitive on price. I highly recommend him. Meszlényi Balazs - (Nagyszeru)Többször vettem igénybe István segítségét az elmúlt hónapokban és minden sértetlenül érkezett meg. Már most sikerült megegyeznünk a következö szállítmányról. Csak ajánlani tudom.pop melinda - (kedvesek biztosak es gyorsak)en megvoltam elegedve ezzel a csomagszalitoval,ISTVAN kedves megbizhato szemely,boldog uj evet mindenkinek!
probald ki es mondj velemenyt te is! melinda irorszag
Agnes - (Csomagszallitas)Istvan ket eve szallitja csomagjainkat mindket iranyba.
A megbizasokat minden esetben maradéktalanul elvégezi, flexibilis es mindig elerheto. Szolgaltatasat igy meltan ajanlhatom figyelmetekbe.
Agnes
Ivan - (Top class)I used Steve's delivery services twice this year. Not only was he delivering my stuff from and to Budapest, he took a good care of my pets as well. I am definitely going to call Steve again. Highly recommend!!! Thank you, Steve! Highly recommend!!! Thank you, Steve! MLin - (Szállítás)Évek óta szállíttatok Istvánnal Írországból Magyarországba és vissza. Értékes és törékeny tárgyaim is mindig hiánytalanul és épségben megérkeztek. Teljeskörű költöztetést is nyugodt szívvel rá bíztam. István körültekintő, megbízható, pontos és rugalmas. Csak ajánlani tudom :-) Mészárosné Horváth Éva - (Rólunk mondták)Mi rendszeresen szállíttatunk az Istvánnal hol Írországból Magyarországra,hol fordítva, soha semmilyen probléma nem volt a feladott csomagokkal,mindig minden az általa megadott időbe került kiszállításra 100% korrektséggel,kedvességgel. Mindenkinek csak ajánlani tudom,ha tényleg megbízható,pontos,korrekt futárt keres. Robydoo - (UN GRAND MERCI !!!)Steve est une personne en qui ont peut avoir 100% confiance, il arrive toujours a l’heure a domicile pour récupérer les colis est il arrive a l’heure pour les déposer. Je peux le conseiller a tout le mondes sans aucun problème. A nous aussi il nous a fait des livraisons de tout sorte plusieurs fois, et nous sommes très contant de ces services. En plus pas cher par rapport à d’autres livreurs. Il lui arrive de transporter des chiens ou des chats, avec les quelles il est très gentil, connaisseur en plus, promenade au cours de route toutes les 3 heures….. Donc vous pouvez lui confier vos toutous d’amour aussi  Vous pouvez le contactez en toute confiance. Que dieu le garde a tout ces parcours de livraison et a part aussi. Gay Dunne - (Dog Transport)Top class service by a top class man.. Rono still telling me how good Steve treated him when he brought him home to us xxxx Mesi - (csomag)Eddig kétszer hozott nekem csomagot otthonról,minden rendben volt (bicaj,gitár....). Arról nem is beszélve,hogy Istvánnal öröm telefonálni,hihetetlenül közvetlen és kedves.Nem egy ideges típus,pedig volt zaklatva telefonon, hogy mikor érkezik ... :) Szóval csak ajánlani tudom! Ja és nagyon szép lett az oldal! Veronika - (bicikli)Nagyon koszonom meg egyszer Istvannak a bicikli szallitasat! A bringam azota is szuperul megy, ugyanis nem eleg, hogy haztol hazig szallitotta, de meg ossze is szerelte, beolajozta a biciklit!!! :) Béci - (Sűrgős szállítás)Több futár céggel voltam már kapcsolatban,ugy haza vagy Írországba szállítással. Istvánnal előszőr szállítattam,de a jövőben is benne bízom meg. Annyi volt,amennyit megbeszéltünk,ott volt,ahol és akkor. Ennél több nem kell !!!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszi Steve !
Anna - (szállítás)István nagyon megbízható, korrekten és jól informált minket a szállításról, Nagyon hálás vagyok neki főleg a hűtőszekrényért! Bagolynak külön köszönet mindenért! Tibor - (hazaköltözés)Csak ajánlani tudjuk Istvánt, közvetlen, megbízható, rugalmas és nagyon korrekt áron szállít. Mindenképpen csak ajánlani tudjuk, és tudomásom szerint a legjobb áron szállít a konkurrens cégek közül. Nekünk a csomagok mellett futópadot is hazaszállított, minden probléma nélkül. Hívjátok bizalommal. Bibiana Spicak Fekete - (Spolahlivost)Istvan sa odlisuje od roznych inych prepravnych spolocnosti. Jednak tym, ze veci, ktore si s nim clovek dohodne, tak vzdy platia. Tiez tym, ze Vam VZDY zdvihne telefon, prip. zavola naspat. A v neposlednom rade tym, ze je schopny vzdy v 100% stave dorucit aj tu najkrehkejsiu vec. Proste clovek, na ktoreho sa mozem spolahnut. Bohó Tibi - (hello)István egy meg bizható,barátságos és kedves ember,nekem több ször is szánlitott tárgyakat aköszt drága tárgyaim is voltak söt törékenyek is és 100%-ig bisztonságban került a meg beszélt helyre ugy hogy csak ajánlani tudom,István a jóó isten álgyon meg és kisérjen az utadon,köszönöm a segitségedet!!! Babcsán Zsolt - (Szállítás)István korrekt ,megbízható, rugalmas ember és még közvetlen is. Többszöri alkalommal szállított már hozzám. (sérülékeny dolgokat is) Minden megérkezett időre az indulási állapotában. Nem is keresnék más céget, mert maximálisan elégedett vagyok S.Peter - (Áruszállítás)Bátran hívjátok Istvánt bizalommal,megtaláljátok a legjobb megoldást csomagjaitok szállítására!
1 2 3 4 oldal

► Személyes menü
 
Jelszó:
Ha még nem regisztráltál nálunk ...
► Közösségi oldalak
 
► Akciók újdonságok
 
► Rólunk mondták
 
pop melinda:
‟en megvoltam elegedve ezzel a csomagszalitoval,ISTVAN kedves megbizhato szemely,boldog uj evet mindenkinek!
probald ki es mondj velemenyt te is! melinda irorszag
» tovább